Meteen naar de content

Ons Verhaal

Welkom bij Bezinningsoord! Bedankt dat u de tijd neemt onze spirituele sieraden te bekijken! We zouden graag een beetje informatie met u delen over de stenen en over wat we juist doen.


Sinds de oudheid en doorheen de geschiedenis van de mensheid werden stenen en kristallen gedragen en gebruikt door belangrijke genezers, heersers en goochelaars vanwege hun geloof in hun positieve energie en krachten. Door de eeuwen heen is de kracht van stenen en kristallen ontelbare keren bewezen. Ze zijn bekend geworden door de energie die ze in ons leven teweegbrengen en door de unieke eigenschappen en krachten die elke steen bezit, waardoor we verschillende situaties beter het hoofd kunnen bieden.


Bij Bezinningsoord vinden we de manier waarop we stenen dragen, opnieuw uit.

Kristallen hebben ons leven veranderd, als in de manier waarop we de wereld zien en ervaren. Daarom willen we dat hun ongelooflijke energie iedereen bereikt.


We werken nauw samen met inspirerende ambachtslieden over de hele wereld die ons helpen bij het ontwerpen en creëren van alle sieraden die u vandaag de dag in onze collecties ziet verschijnen.


We willen liefde en geluk in elk ziel inspireren door middel van onze spirituele items. Soms moet u uw ziel weer in contact brengen met de natuur en uw innerlijke rust herontdekken. Onze prachtige producten kunnen u daarbij helpen.

Wat u ook beslist, we hopen dat elke interactie die u met ons heeft een glimlach op uw gezicht zal achterlaten.

Het leven is een zegen, leef het met volle intentie.

Van onze Instagram

HANDGEMAAKTE JUWELEN

GRATIS LEVERING

MEER DAN 40000 TEVREDEN KLANTEN

GELD-TERUG GARANTIE