Meteen naar de content

Over ons

We zijn Crystal Fashion aan het heruitvinden.
Sinds de oudheid en doorheen de geschiedenis van de mensheid werden stenen en kristallen gedragen en gebruikt door belangrijke genezers, heersers en goochelaars vanwege hun geloof in hun positieve energie en krachten. Door de eeuwen heen is de kracht van stenen en kristallen ontelbare keren bewezen. Ze staan bekend voor de energie die ze in ons leven brengen en voor de unieke eigenschappen en krachten die elke steen bezit, die op hun beurt ons vermogen om verschillende situaties het hoofd te kunnen bieden te bevorderen.

Bij Lotusziel vinden we de manier waarop we stenen dragen opnieuw uit.

We zetten ons in om de mooiste stenen armbanden ter wereld te creëren, zodat ieder van onze klanten de kracht van stenen ten alle tijden kan dragen en met behulp van hun positieve energie verschillende levenssituaties onder ogen kunnen zien, zonder dat dit ten koste gaat van hun stijl.

Onze ontwerpen worden volledig met de hand vervaardigd en speciaal voor u gemaakt.Hoe het wordt vervaardigd, is van belang.
In een wereld waar veel ambachtelijke goederen worden geproduceerd in fabrieken en worden verhandeld door middel van massamarketingcampagnes, werd Lotusziel Jewelry gecreëerd in de hoop u te verbinden met iets werkelijk authentieks.

Al onze producten worden met de hand gemaakt door thuiswerkende moeders. Zo helpen we hen met een extra inkomstenbron zonder dat ze kostbare tijd met hun kinderen hoeven op te offeren. We hechten veel waarde aan kwaliteit - zowel in de producten die we maken als in de kwaliteit van het leven die we willen waarborgen. We investeren in, trainen en bieden bijscholing aan vrouwen zodat ze hun levensbehoeften kunnen voorzien, de armoedecirkel kunnen doorbreken, meer tijd met hun kinderen kunnen doorbrengen én zich tenslotte kunnen ontplooien.

We kwamen erachter dat onze klanten de koopkracht hebben om waardig werk te bieden aan werkende moeders over de hele wereld. Lotusziel Jewelry vormt hiermee de aanzet tot een gunstigere toekomst door het aanbrengen van werk, hoop en emancipatie in meer huishoudens dankzij uw aankoop.Handgemaakte sieraden met een betekenis

Van onze Instagram

HANDGEMAAKTE JUWELEN

GRATIS LEVERING

MEER DAN 40000 TEVREDEN KLANTEN

GELD-TERUG GARANTIE